Cementschip huren

Ben je op zoek naar scheepsruimte voor het vervoer van cement, vliegas, hüttensandmehl of kalk dan kun je terecht bij Kleine de Jong bevrachting en transport. Hier kun je een schip huren om poederstoffen te vervoeren. Huur een schip voor een eenmalige reis of voor meerdere reizen. Neem daarvoor contact op met ons, om van gedachte te wisselen. Naar aanleiding van uw wensen en de reis die het schip moet afleggen sturen wij u een vrijblijvende en passende aanbieding.

Met onze zelflossende schepen transporteren wij deze poederstof goederen in bulk door Nederland Duitsland, België en Noord Frankrijk.  Wij zijn onafhankelijk en oplossingsgericht en streven ernaar om de lading geheel op tijd aan te laten komen op haar bestemming. Onze schepen nemen de inhoud van wel 40-50 silowagens per keer mee. Daarnaast ontzorgt Kleine de Jong uw door ook de organisatie van het transport op zich te nemen. Mocht de opslag niet aan het water liggen kunnen we daar uiteraard een oplossing voor bedenken.

De huur van een cementschip kan op verschillende manieren. De prijs kan per ton, maar het kan ook een all-in prijs zijn, daarbij zijn er aanvullende voorwaarden.

Cementtankers hebben als voordeel dat zij zijn uitgerust met een gesloten systeem waardoor de belading, de opslag en de lossing van de lading kan plaatsvinden zonder invloed van de weerselementen als regen en wind. Door een cementtanker te huren in plaats van een conventioneel ruimen schip voldoe je als bedrijf de toenemende regelgeving omtrent veiligheid en milieu.

De schepen worden voornamelijk beladen doormiddel van een beladingsbalg maar als deze voorziening er niet is, is het laden middels een cement – vrachtwagens zeker een goed alternatief. Er kan ook gelost worden in deze silowagens. Ook treinen worden wel eens ingezet bijvoorbeeld vanaf een kolencentrale.

This post is also available in: Duits