Diensten

In een relatief kleine sector bieden wij u de oplossing aan voor de duurzame en ‘groene’ logistiek van uw poederstofproduct. Door de inhoud van tot wel 40-50 silowagens per keer mee te nemen en de organisatie van het transport op zich te nemen, ontzorgt Kleine de Jong uw transportbehoefte.

Het transport en de organisatie daarvan, in de breedste zin van het woord, is onze specialiteit. Dus ook bijvoorbeeld als uw silo-opslag niet aan het water ligt of als er anders obstakels zijn, kunnen wij u van dienst zijn!

Mogelijkheden: met onder andere de zelflossende schepen wordt door middel van een gesloten en stofvrij systeem, verladen en vervoerd. De belading vindt plaats door een beladingsbalg, via silovrachtwagens of eventueel silowagons. Zijn deze mogelijkheden er niet, dan gaan wij graag de uitdaging aan om te zoeken naar een passende oplossing! Overslag, zuigen en verpompen vanuit of naar een bulkopslag behoort ook tot de mogelijkheden!

Als familiebedrijf met jarenlange ervaring in deze sector zijn wij gespecialiseerd in oplossingen op maat. Wij onderhouden direct contact met u als klant en met de schepen en haar bemanning, zodat wij kunnen voldoen aan uw wensen.

Uw lading, onze zorg.

Deze ladingen nemen we mee:

  • Vliegas / Poederkoolvliegas
  • Cement / Hoogovencement
  • Hoogovenslakken GGBFS (Ground Granulated Blast Furnace Slag) / Hüttensandmehl
  • Ongebluste Kalk
  • Kalk
  • Fijne Granulaat en andere fijnstof producten

MS Isabel (ex pantera) lost bij ENCI Maastricht.

(bron:folder Plan van Transformatie Enci-gebied)
Kleine de Jong