Cement opslag huren

Cement opslag huren en dan wel meteen de goederen als, cement, kalk, vliegas, ongebluste kalk, hüttensandmehl en andere fijne poeder granulaten transporteren naar de juiste bestemming?

Een cementtanker kun je zien als een mobiele cementopslag. Deze binnenvaartschepen zijn een tijdelijke cement opslag en ze zijn voorzien van een cement overslag installatie die geschikt is voor allerlei poederstoffen. Je kunt deze opslag huren. Meestal varen zij van en naar de diverse silo-opslaginstallaties die aan het water liggen. Zij zijn dan geschikt gemaakt om schepen te laden en schepen kunnen met hun drukinstallatie lossen in deze silo installaties. Verder wordt er ook in andere schepen overgeslagen of als de Cement opslag niet aan het water ligt kunnen de schepen in silo vrachtwagens blazen of kunnen de silovrachtwagens in de schepen blazen.

Cementopslag wordt voornamelijk aan de wal gedaan, aan land. Het wordt in grote silo s opgeslagen die tussen de 100 en 1000 ton kunnen zijn. Meestal staan er meerdere Cement silo’s naast elkaar om zo een grote capaciteit te krijgen. Ze worden gevuld door binnenvaartschepen en vrachtwagens. Deze binnenvaartschepen kunnen conventionele ruimenschepen zijn, dan wordt er door middel van een pompschip overgeslagen in de silo. Ook worden er cementtankers ook wel poederstoftankers genoemd gebruikt, deze binnenvaartschepen zijn uitgerust met een overslaginstallatie die het product verpompt naar de silo opslag installatie

This post is also available in: Duits